Laatste shows van 2023

18-12-2023 Afgelopen weekend hebben Sofiya en Igor het show jaar 2023 afgesloten met een prachtig resultaat in Brussel, waar we alleen maar trots op kunnen zijn. Igor werd op de zaterdag Beste van het ras van uit de veteranen klasse en later die dag BEST IN SHOW VETERAN!!!!! Op zondag werd Sofiya eerste in de kampioensklasse, Beste Teef en  Beste van het ras!!

Dutch Winner 2023

27-11-2023 De Dutch winner, de grootste tentoonstelling in Nederland, Igor en Sofiya pakte allebei de titel. Igor mag de titel Veteran Winner 2023 bij schrijven en Sofiya Winster 2023


Fryslan Cup 2023

25-11-2023 Op vrijdag 24 november stond alles in het teken van de Fryslan Cup 2023, Sofiya heeft zich geweldig laten zien en werd beste van het Ras, Igor werd gekozen als beste veteraan van het ras en later op de dag werd hij geplaatst als 5de beste veteraan van de show.


Eurodogshow Kortrijk

19-11-2023 WOW wat zijn we MEGA Trots op Igor. Op de Eurodogshow werd hij Beste veteraan van de show, wat een fantastische prestatie van onze kijken man. 


Bundessieger Dortmund

04-11-2023 Jack-Tonic World Collection en Algrafs Zara hebben fantastische resultaten behaald in Duitsland. Op de zaterdag heeft Igor de titel Veteran Bundessieger 2023 behaald en Best of Breed Veteran, hiermee heeft hij zich gekwalificeerd voor de Crufts Show 2024. De tweede dag in Dortmund, waar Igor op de Herbstsieger Beste veteraan van het ras en Beste Reu werd! Ook Sofiya deed het geweldig en won de open klasse teven. 


Gefeliciteerd Igor

28-10-2023 Op Igor zijn verjaardag mocht hij zijn debuut maken ik de veteranen klasse op de Lovanium Trofee show in Leuven. Hij vond het geweldig om weer terug in de show ring te zijn.
Hij heeft zijn eerste Veteranen CAC & CACIB gewonnen in België. Ook Sofiya Heeft zich prachtig laten zien is werd tweede uitmuntend geplaatst in de Kampioen klasse. 


Prachtige resultaten voor Sofiya

22-10-2023 één weekend twee shows in Maastricht, Sofiya wist de eerste dag het reserve CAC en CACIB te winnen. Op de zondag waren de resultaten nog mooier, eerste in de klasse, Beste Teef en Beste van het Ras!! 
Op de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër met 87 inschrijvingen stond Sofiya in een grote open klasse van 14 teven. Ze heeft zich fantastische laten zien en won deze klasse, later op de dag mocht ze terug komen voor de verkiezing van beste teef en hier werd gekozen als reserve Beste teef van de show. De week erna vroeg op om naar Mons af te reizen in het zuiden van België, Sofiya werd gekozen als beste teef en kreeg ze een nieuwe titel Wallonia Winster 2023.
21 Oktober de internationale show van Bleiswijk, Sofiya startte in de kampioen klasse, na het winnen van deze klasse werd ze bij het kiezen van de beste teef gekozen als beste Jack Russell Teef van de dag. Zoals altijd super trots op onze kleine meid. 


Sofiya did it agian

10-09-2023 Team Work Makes The Dream Work,  Op een zeer warme buiten show in Zwolle heeft Algrafs Zara zich prachtig laten zien in een grote open klasse. Ze werd door de Terriër specialist M. Jansen-Kalshoven gekozen als beste van het ras, waarmee ze haar laatste puntje heeft gewonnen en zich vanaf vandaag NEDERLANDS KAMPIOEN mag noemen. Dit is haar tweede kampioenstitel waar we ook weer Super trots op zijn. 


Luxemburgs Kampioen '23

05-09-2023 Wat heeft Sofiya zich weer prachtig laten zien op de hondenshows in Luxemburg. De eerste dag won ze niet alleen de klasse maar ook het CACIB, waarmee ze zich kwalificeerde voor de CRUFTS tentoonstelling in 2024. De tweede dag was nog mooier, ze werd door de terriërspecialist Cathy Delmar gekozen als beste Jack Russell Terriër teef van de dag. Hiermee is Sofiya LUXEMBURGS KAMPIOEN geworden in één weekend, we kunnen wel weer zeggen dat we onzettend fier zijn op onze kleine meid. 

Teamwork makes the Dream work

31-07-2023 Ysabell en Sofiya hebben ons weer super trots gemaakt op de tentoonstellingen in Nederland, België en Duitsland. De uitslagen zijn weer toegevoegd aan hun pagina, ook de nieuwe titels van Sofiya staan weer bijgeschreven op haar lijstje. 


Showtime  

21-05-2023 De Russische dames zijn weer met ons op stap geweest en ze hebben zich mooi laten zien op de tentoonstellingen, de resultaten hiervan zijn terug te vinden op hun eigen pagina. 


De website is weer bijgewerkt


16-04-2023 Afgelopen maanden is er weer veel gebeurd en het bijwerken van de website is in alle drukte even blijven liggen. De pagina's van Sofiya, Juliette en The Triplets zijn nu weer up to date