Website bijgewerkt 

26-12-2022 De drieling is de afgelopen weken volop bezig geweest. Na hun eerste puppyenting zijn ze met ons overal mee naar toegegaan, hierdoor is het bijwerken van de website even achter gebleven. Er zijn nieuwe foto's toegevoegd op hun eigen pagina bij 6 en 7 weken. 


De tijd vliegt als je plezier hebt

25-11-2022 De drieling van Igor en Ysabell is alweer 4 weekjes oud en wat doen ze het goed. Iedere dag ontdekken ze iets nieuws en krijgen ze verschillend speelgoed aangeboden met onbekende geluiden. Ze zijn hier totaal niet van onder de indruk en stappen er dapper op af. Ook deze week zijn de drie wondertjes weer op de foto gezet, deze zijn toegevoegd aan hun eigen pagina bij 4 weken.


3 weekjes oud

18-11-2022 De drieling is zich volop aan het ontwikkelen ze kunnen horen, zien, blaffen en de wankelen stapjes hebben plaats gemaakt voor lopen. Ze spelen en stoeien een beetje met elkaar, wat erg leuk is om te zien.  Ook deze week zijn de drie puppy's van Igor en Ysabell weer op de foto gezet, deze zijn terug te vinden bij de Triplets 3 weken. 

De drieling  groeit als kool

11-11-2022 De oortjes en oogjes zijn open en ze zijn de eerste stapjes aan het zetten door hun bedje. The Triplets zijn nu 2 weken oud en worden geweldig verzorgd door Ysabell, die daar zichtbaar van geniet. 


The Triplets got a name 

09-11-2022 De namen zijn bekend:

Quinwoods Ice Cream Glitter
Quinwoods Touch of Sunshine
Quinwoods Bambi Eyed Suprise


The Triplets 1 week oud

03-11-2022 Gisteren waren de puppy's alweer één week oud, de eerste week is voorbij gevlogen. De puppy's komen goed aan in gewicht en worden geweldig verzorgd door Ysabell. 


A dream come true

28-10-2022 Op 26 oktober zijn Igor en Ysabell de trotse ouders geworden van 3 puppy's. Het zijn de eerste Quinwoods nakomelingen van Algrafs Miladi er zijn 3 knappe teefjes geboren. Ysabell is een zorgzaam moedertje waar wij mega trots op zijn. 


De weken zijn voorbij gevlogen

30-04-2022 In alle drukte met de socialisatie van de puppy's is het up-daten van de website even blijven liggen. We hebben ze overal mee naar toe genomen om zo een goede basis te leggen voor de puppy's, het laatste uitstapje met het vijftal was naar de fotoshoot bij Ron Baltus. Het wordt nu steeds stiller in huis nu ze één voor één gaan verhuizen, helemaal rustig zal het niet zijn want Quinwoods Can't Take My Eyes Off You blijft bij ons wonen. We gaan deze kleine dame Juliette noemen.


Valentijn Puppy's 6 weken

03-04-2022 De Valentijn puppy's hebben een drukke week achter de rug, op maandag zijn ze naar de dierenarts geweest voor hun eerste vaccinatie en controle. De dierenarts vond het prachtige puppy's en heeft ze allemaal gezond verklaard. Woensdag zijn we met de puppy's gaan shoppen bij de dierenspeciaalzaak waar ze natuurlijk alle aandacht kregen en als afsluiter van de week spelen in de "puppyspeeltuin'' waar de puppy's nieuwe dingen hebben ontdekt en lekker op avontuur zijn geweest.


Valentijn puppy's 5 weken

24-03-2022 De Valentijn puppy's van Kanix Washington en Algrafs Zara zijn afgelopen maandag 5 weekjes oud geworden. Dinsdag zijn ze gechipt door de Raad van Beheer en is er DNA afgenomen, de puppy's hebben nu ook een naam gekregen die op de stamboom komt te staan. De foto's zijn weer toegevoegd op hun eigen pagina. 


Wat gaat de tijd toch snel

16-03-2022 Wat gaat de tijd toch snel, de Valentijn puppy's zijn alweer 4 weekjes oud. Ze zijn deze week "verhuisd" naar de huiskamer waar ze samen met Sofiya nieuwe dingen kunnen ontdekken. 


Valentijn Puppy's 3 weken

07-03-2022 De puppy's van George en Sofiya zijn vandaag 3 weekjes oud. Ze zijn steeds meer aan het ontdekken, het rond stappen gaat steeds beter en ze hebben hun eerste papje gehad. 


They got a name

01-03-2022 De namen zijn bekend voor de Valentijn puppy's.
Voor de teefjes:
Quinwoods All You Need Is Love
Quinwoods Can't Take My Eyes Off You
Quinwoods Stuck On You
Quinwoods And I Love You So
Voor het Reutje:
Quinwoods My Funny Valentine 


Valentijn puppy's   

27-02-2022 Morgen zijn de puppy's van George en Sofiya 2 weekjes oud. De oortjes en oogjes zijn open aan het gaan en met wankelen stapjes gaan ze door de werpkist. Ze worden echt steeds leuker. 


Valentijn puppy's 5 dagen 

19-02-2022 Vandaag zijn de Valentijn puppy's 5 dagen oud en hebben we ze allemaal op de foto gezet. Het zijn tevreden puppy's en ze groeien goed. Sofiya geniet samen met ons volop van haar puppy's.


De Valentijn puppy's zijn geboren 

16-02-22 Op 14 februari zijn George en Sofiya de trotse ouders geworden van 5 puppy's. Het zijn de eerste Quinwoods nakomelingen van Kanix Washington en Algrafs Zara, er zijn 4 knappe teefjes en 1 mooi reutje geboren. Sofiya is een zorgzaam moedertje waar wij mega trots op zijn. 


Puppy's opkomst

25-01-22 Onze vermoedens zijn gisteren tijdens de drachtecho bevestigd, de date van George en Sofiya van half december is succesvol geweest, Sofiya krijgt puppy's.  We verwachten dat ze half februari geboren zullen worden. 


Happy New Year

02-01-22 Wij wensen iedereen de beste wensen voor 2022, het nieuws van vorig jaar is terug te vinden onder nieuws 2021.